VOORBEELDEN 

 
Foto Afdrukken


Foto's en vergrotingen

De foto's worden door het fotovaklab Profotonet afgedrukt op Fuji Digital DPII-papier. Dit zeer hoogwaardige fotopapier onderscheidt zich op diverse punten van het 'standaard' papier dat u gewend bent. Het robuuste papier is geoptimaliseerd voor de weergave van huidtinten en behoudt de kleurkwaliteit ook na vele jaren!

 
Combivellen


Combivellen

Een combivel is een afdruk met daarop de foto gecombineerd in verschillende formaten. De vellen zijn met name geschikt voor portretten. Een combivel is extra voordelig. U ontvangt namelijk meerdere afdrukken van de bestelde foto.

 
Ingelijste foto


Ingelijste foto als cadeau

Een foto met formaat 13 x 18 cm, zorgvuldig ingelijst in een frisse lijst. De lijst wordt vervolgens als een cadeau met zilverkleurige strik ingepakt en voorzien van een beschermverpakking voor transport. De fotolijsten zijn geschikt om neer te zetten of op te hangen. Door de feestelijke verpakking kunt u het ontvangen pakketje direct als cadeau gebruiken.

 
Canvas doeken


Canvasdoeken

Canvasprints zijn erg populair. Onze canvasdoeken zijn van hoge kwaliteit, opgespannen op een frame met een dikte van 2 centimeter. Door de speciale inkt is het doek watervast. U hoeft niet bang te zijn dat er een gedeelte van het beeld op de rand valt: in de winkelwagen wordt automatisch het juiste formaat berekend dat bij uw bestand past (fouten omdat u een verkeerd formaat kiest zijn dus uitgesloten), en door onze speciale bewerking valt er maar een minimaal gedeelte van de rand weg.

 
Tuinposters

Tuinposters

De bestelde foto wordt afgedrukt op hoogwaardig vinyl. De tuinposter is UV- en waterbestendig en staat garant voor een optimale kleurechtheid en een lange levensduur. Het doek is voorzien van vier roestvrijstalen ophangogen. Met een tuinposter fleurt uw tuin, balkon of dakterras helemaal op. Ook kijkt u weer met plezier naar die saaie schutting. De poster geeft extra kleur aan uw tuin, ook in de winter. De poster hangt ook mooi in huis. Het kan bijvoorbeeld een stoere blikvanger in de slaapkamer zijn.

 
Foto op Aluminium


Foto op aluminium

Uw foto wordt rechtstreeks op een fraaie aluminium plaat afgedrukt (dibound, 3 mm dik). De geborstelde RVS-structuur zorgt voor een unieke uitstraling. Het geeft uw mooiste foto's juist dat beetje extra. De aluminium print wordt geleverd met een handig ophangsysteem (niet de hier afgebeelde standaard) en is geschikt voor zowel binnen als buiten.

 
2 Kleuren mok


Twee kleuren mok

 
Mok


Fotomokken

Koffie en thee smaken natuurlijk het lekkerst in uw persoonlijke fotomok. Laat uw favoriete foto daarom afdrukken op een porseleinen mok. Door de hoogwaardige sublimatietechtniek is de fotomok vaatwasser bestendig. De afbeelding zit niet op de mok, maar wordt in het materiaal gebakken! Een persoonlijke fotomok is altijd een leuk cadeau.

 
Klokje


Klokje

Het is nooit te laat om een blik op deze klok te werpen. Even terug in de tijd met deze blijvende herinnering aan een leuke gebeurtenis.

Formaat: 20 x 14 cm
Exclusief batterij

 
Hardboard puzzel


Hardboard puzzel

60 of 96 stukjes


Afmetingen:
96 stukjes: 25 x 36 cm
60 stukjes: 17,5 x 25 cm

 
Teddybeer


Teddybeer

Superzacht

 
Kussensloop


Kussensloop, 40 x 40 cm

Dit polyester kussen bedrukken we graag met uw leukste foto. Het kussen heeft het formaat van 40 x 40 cm en wordt geleverd zonder vulling.

 
Sportzak


Sportzak

Praktische sport- of zwemzak, gemakkelijk te herkennen met uw favoriete foto, voorzien van een eenvoudig afsluitsysteem.

 
T-Shirt


T-Shirts

 

Maten: S - M - L - XL - XXL

 
Keukenschort
Keukenschort / Barbequeschort